Om denne blog

Hvem er jeg?

 Jeg hedder SasSaschacha. jeg er 27 år. jeg er stærkt svagtseende jeg kan se på mit højre øje jeg er helt blind på det venstre. jeg inserere mig meget for teknik og radio. og selvom jeg er svagtseende kan jeg sagtens være med. jeg har rodet med computer og smartphones i gennem lang tid. så jeg gør hvad jeg kan for at synet ikke skal begrænse mig. da jeg er fortidig født har jeg samtidig en hel del psykiske problemer at kæmpe med. hvilket som har en stor indflydelse på min hverdag. bl.a kan jeg nævne at jeg høre stemmer og at jeg til tider godt kan være selvskadende og rigtigt trist og ked af det. jeg prøver virkelig at holde facaden da jeg ikke ønsker at andre skal kunne se på mig at jeg har det skidt. lige nu som det er nu får jeg ikke hjælp til stemmerne eller håndtere følelserne. det eneste jeg får hjælp til er det medicin jeg får. lige nu får jeg  seroquel prolong 200mg og  seroquel 600mg.

siden jeg lavet denne tekst er der sket en del. jeg er flyttet til Aalborg og er startet i et forløb hos psykiatrien  hvor vi er ved at spore os ind på hvordan jeg får den bedste hjælp.

men meget mere om det kan i læse i mine blogindlæg 🙂

Om denne blog

jeg har lavet denne blog for at kunne komme lidt af med alle de tanker og prøve at få det bedre og prøve at kæmpe i mod mine stemmer selvom det ikke altid går lige godt.. jeg skriver kun for min egen skyld men alle er naturligvis velkommen til at læse med:)

© Sascha 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *