så var jeg til møde

her forleden var jeg til møde med min virksomhedkonsulent. omkring hvordan min sutration omkring praktik. og hvordan min fremtid ser ud. vi snakkede om da jeg overvejet at søge min pension. da jeg godt kunne mærke at jeg nok ikke ville kunne varetage et rigtigt arbejde. det snakkede jeg så med ham om. og han mente at det nok ville blive lidt svært at søge da jeg har udvist en arbejdsevne og dermed vil det blive svært at søge pension. jeg ved ikke lige hvordan jeg skal klare den. jeg må sige at det stresser mig at kommunen forventer at jeg deltager i en praktik men det ved jeg ikke om jeg kan. det gik jo ikke så godt med min sidste praktik. de satte mig ikke rigtigt i gang med noget. og det stresset mig at jeg skulle se ud som om at jeg lavet noget. samtidig kunne jeg ikke rigtig holde fokus og det stresset mig i den grad. jeg kunne også mærke at det har ændret sig meget siden jeg sidst var i praktik. jeg har det ikke så godt psykisk for tiden. hvilket også påvirker mit overskud i forhold til at medvirke i en praktik. så vi må se hvad min sagsbehandler siger til det hele. jeg skal nok skrive en indlæg når jeg har været til møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *