det skal nok gå.

i dag mens jeg skriver dette blogindlæg er det søndag. klokken er ved at være 17:30. lige nu sidder jeg her ved min computer. jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvad jeg skal give mig til. jeg prøver at forberede mig til i morgen hvor jeg skal på fuglesangscentret sammen med min nabo. det som jeg skal dernede er at jeg skal på kursus i brug af VoiceOver til Mac. dette ser jeg meget frem til. men jeg er også skide angst for om jeg i virkeligheden kan klare det. det er jo hele tre dage. og det er en del timer om dagen at det vare. jeg er meget spændt på hvordan det bliver. jeg kommer jo til at møde andre deltagere. hvilket godt kan fremkalde min angst. jeg er også meget spændt på hvordan mine stemmer og skygger og dæmoner vil reagere. det er mange år siden at jeg har været på fuglesangscenteret. og den gang hørte jeg ikke stemmer. eller så skygger og dæmoner. så denne gang bliver helt anderledes. heldigvis har jeg min nabo med. som skal støtte mig igennem kurset. jeg håber ihverfald at det nok skal gå med det kursus der.

så har jeg ikke mange gange tilbage i gruppen. det bliver helt mærkeligt ikke at skulle gå der mere. hvad skal jeg så give mig til? hvad er der så tilbage af behandlinger som måske kan hjælpe mig? der er også den der peer-cafe. samme sted som gruppen. men problemet er at der kan jeg ikke få kørsel til. der skal jeg selv stå for transport. og busserne kan jeg ikke finde ud af at bruge. så skal jeg gå derop. det kan jeg også godt. men så har jeg bare ikke energi til caféen. hvilket er hele pointen med den tur. så det er desværre ikke en mulighed. hvad er der så tilbage? det ved jeg ærligtalt ikke. jeg må snakke med min distriktsygeplejske omkring det næste gang vi mødes hende og jeg.

ellers har jeg ikke det store at berette om. så jeg tror at jeg vil afslutte dette blogindlæg. og få pakket det sidste og få kigget på noget aftensmad.

2 Replies to “det skal nok gå.”

  1. Kan du ikke søge om Flextrafik? Den mulighed har vi jo været omfattet af i nogle år efterhånden ☺️

    1. Hejsa Camilla.
      jeg ved faktisk ikke hvordan det funkgere heroppe. det er ikke noget jeg har prøvet før. er det noget som du kender til?
      jeg får i forvejen kørsel til gruppe. men som hende der havde ansvaret for gruppen sagde at det der peer-cafe var ikke et behandlingstilbud. så kunne psykiatrien ikke tilbyde kørsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *