bekymring med god grund

herev i en tidligere blog så skal jeg på studietur med ungeteamet. jeg var lidt bekymret for at lærene ikke ville kunne håndtere hvis jeg skulle gå hen og få det dårligt. jeg har så snakkede med min kontaktlære og forklaret ham mine bekymringer. b.a at jeg godt kunne gå hen og blive ret psykotisk og jeg godt kan få det rigtigt skidt. jeg sagde også at jeg ikke fik pn medicin mere og at der ikke skulle så meget til. jeg fortalte ham også at jeg nok vil kontakte min psykiater for at høre hende om hun kunne give nogen gode råd til hvad de kan gøre for mig hvis det skulle gå helt galt. og det syntes han lyder som en rigtig god ide. til min store overraskelse har jeg så fundet ud af at jeg skal sove sammen med to andre. det kunne jeg slet ikke rumme. for det er jo på et fremmet sted som jeg slet ikke kender. det sagde jeg så også til min kontaktlære. og det eneste han sagde til det var at det skal nok gå. lad os nu se om det bliver så slemt. det kan jeg bare slet ikke have. for jeg syntes det er for mange at skulle kunne rumme på en gang samtidig med at jeg skal forholde mig til de nye steder. det kunne min kontaktlære slet ikke forstå. han mener jo at det ikke er så slemt. men det syntes jeg det er. jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre. for puha det gør mig virkelig bange. så kan folk sige jamen det er jo ikke så slemt. men det er det virkelig for mig. jeg håber virkelig at når jeg skriver mine bekymringer til min psykiater at hun kan ændre noget ved det. jeg skriver en ny blog når jeg høre nærmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *