denne dag kunne godt blive med et angstanfald

hej der ude. i dag har jeg det ikke så godt. det startet i går hvor jeg ikke kunne sove fordi jeg hade for meget uro hen af natten blev det bare være. jeg fik tanker om selvskade og billeder til hvordan jeg kunne gøre mest skade på mig selv. indpulserne vare bare så stærke lysten blev bare så stor så det endte det med at jeg lavet i sår på min arm. nu har jeg det bare dårligt over at jeg lavet det. fordi at det var end måned siden jeg sidst hade lavet selvskade. og lige nu kan jeg bare ikke overskue noget som helst. alt er bare sort og mørkt inden i. jeg har bare lyst til at gemme mig helt væk for alt og alle. for alle de nye mennesker og alle de nye ting. det kan bare ikke falde på plads i mit hovede. det er sku svært at rumme. jeg har det som om at der er nogen som følger efter mig og vil stikke mig med end nål. og nåle har jeg meget angst over for. nu glæder jeg mig bare til at vi har fri og så jeg kan være alene. det har jeg virkelig brug for. mit hovede er så fyldt med tanker som jeg ikke kan formulere. og jeg ved bare ikke hvordan jeg skal komme af med dem. nu vil jeg gå tilbage til min undervisning. vi skal undersøge hvad vi kan lave af aktiviteter i Sorø. så det bliver da meget hyggeligt.

6 Replies to “denne dag kunne godt blive med et angstanfald”

  1. Hej Ronnie

    Jeg kender dig kun overfladisk, men du skal ikke føle skyld over din selvskade. Du skal nok blive mere tryg ved tingene igen. Det er altid en udfordring, at starte efter en lang sommerferie og det kan være utroligt angstfremkaldende i perioder.

    Og jeg håber, at IBOS giver dig den nødvendige omsorg, så tingene ikke virker så uoverskuelige. Jeg har været i samme situation som dig på IBOS og det lykkedes med tiden for mig, at styre min angst.

    1. Hej torben tak for dit svar. Jeg troet slet ikke du læste med på min blog. Men det er godt du læser med. Lige for tiden har jeg det ikke så godt. Da vejret heller ikke er så godt. Og der er mange nye mennesker her på Ibos

  2. Hej søde Ronski. Jeg forstår hvis alle de nye indtryk går dig på. Jeg har det heller ikke særlig godt i øjeblikket, så det med at forsvinde fra alle andre det kender jeg. Det er flot du ikke har lavet selvskade i en måned, det kan du klare igen. Et stort kram og jeg holder bare så meget af dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *