der er sket en del siden sidst.

heey. det er godt nok længe sinde at jeg har skrevet noget sidst. men der er sket en del siden sidst. lad os starte et sted. jeg har været til møde med kommunen omkring hvad jeg skal lave i hensyn til min job situation. og jeg har fået bevilliget et såkaldt resurseforløb som går ud på at et firma som kommunen har sat til opgave at se hvor meget jeg kan klare at arbejde. så første skridt er at finde en praktik. jeg er glad for at de skal finde en til mig da jeg på ingen måde kan overskue at selv skulle ud og søge. det har jeg prøvet. og det var virkelig hårdt. næste skridt er at se hvor mange timer om ugen jeg kan overskue at arbejde. så det glæder jeg mig virkelig til at komme i gang med. jeg har lige været til samtale med lederen fra det her firma. og der var et skema der skulle udfyldes og samtidig stellede hun mig en masse spørgsmål.

nu går jeg bare og venter på at jeg bliver indkaldt til et nyt møde. denne gang med det under firma der skal finde en praktik til mig. her vil de gerne høre om hvad jeg gerne ville. så det skal nok blive godt.

i morgen sker der også en masse. det er nemlig der hvor min kontaktperson og jeg skal til møde med en sagsbehandler og en rådgiver om hvilken type hjælp jeg skal have her hjemme. lige nu er det min kontaktperson fra mit tidligere bodsted som er hos mig. men det skal overgå til slagelse kommune. det glæder jeg mig bedstemt ikke til. for jeg kan ikke overskue både at skulle kæmpe med min job sirtuation og også skulle holde styr på det her hjemme. og det ved dem fra det firma der skal finde en praktik også godt. så jeg håber virkelig at de tager hensyn. så i morgen skal de høre om hvilken type hjælp jeg har brug for og hvor mange timer jeg skal have. så det glæder jeg bare til at det er overstået. for så kan jeg få ro på igen. jeg hader sådan nogen møder. føler de stresser mig virkelig meget. jeg ved ikke helt hvorfor. men sådan er det desvære bare.

her i weekenden kommer den heller ikke til at stå stille. i morgen skal jeg til det der møde der. om aftenen skal jeg spise hos min mor. om lørdagen skal jeg til min søsters fødselsdag. og om søndagen skal jeg til aalborg. så der er nok at se til. glæder mig faktisk ikke til den der fødselsdag. for der kommer noget af familien som jeg ikke har set længe. og gruden til at jeg ikke glæder mig er at jeg har taget voldsomt på. og jeg liner virkelig noget det er løgn. jeg føler ikke jeg burde vise mig frem. er virkelig tyk og det kan tydeligt ses. jeg er rigtig flov over det. og har bare lyst til at gemme mig væk. er bare så bange for at nogen vil kommentere det. vil rigtig gerne tabe mig. men føler virkelig det er en uoverkommelig opgave som jeg på ingen måde kan overskue selvom jeg rigtig gerne ville. men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal komme i gang. jeg har virkelig bare overvejet at aflyse. men jeg ved bare at min mor ikke bliver særlig glad for det. jeg ved bare ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg hår heller ikke ret meget i byen mere. for jeg føler at folk kigger sådan på mig. og det kan jeg bestemt ikke lide. her i sidste weekend var jeg også til en fest med noget lyttere og djs fra den radio jeg arbejder på. og der hade jeg det også rigtig skidt fordi jeg følte mig tyk og grim og klam. folk sagde heldigvis ikke noget. men jeg kunne mærke hvad de tænkte. og det var virkelig angst provokerende. da jeg var på vej derover tænkte jeg også bare på at springe ud foran toget. simpelhen fordi at jeg ikke følte at jeg kunne være bekendt at vise verden hvordan jeg er. det fortjener de ikke. jeg er så grim og klam. og syntes ikke andre skal se sådan en forfætrelig syn. det forklare jo nok hvorfor jeg har så svært ved at finde en kæreste. jeg har lige været til en fest hvor et par fandt sammen. og hvorfor kan de når jeg ikke kan. det forstår jeg virkelig ikke. og det gør mig rigtig ked af det. der er mange der siger at jeg nok skal finde en. men der findes ikke en til sådan en grim en som mig. jeg forstår ikke hvorfor folk ikke bare siger det som det er. nemlig at der ikke findes en til mig.

når nu vil jeg ikke sprede mere negativ stemning. så tror jeg vil gå i bad og gå i seng.

sov godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *