desværre faldt jeg i. igen

tjaa. så gik den sku ikke længere. jeg har desværre været selvskadende igen. det går mig rigtigt meget på. lige pludseligt fik stemmerne. skyggerne og dæmonerne bare lige magten over mig et kort øjeblik og det var nok til at jeg lavet et snit med skruetrækkeren. nu føler jeg mig endnu mere svag. fordi at jeg ikke kunne holde den længere end lidt over 14 dage.. her i overmorgen skal jeg som tidligere skrevet til Lalandia. og bare med tanken om at man kan se at jeg har lavet selvskade går mig sku meget op. det er folk som jeg slet ikke kender. og bare tanken om at de kan se hvad jeg har lavet. det gør bare at angsten kommer rigtig meget op i mig. men nu må vi se. det kan jo være at det ikke er så slemt det jeg har lavet. det kan man først se når det er begyndt at hele. lige nu ser det ikke ud af meget. men det må tiden jo vise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *