det går slet ikke

det er godt nok et stykke tid siden at jeg har skrevet på bloggen. Men her kommer en lille Update. Det er sådan at jeg er startet i praktik hos Aalborg kommune i deres it afdeling. Og har ca været der i 14 dage. Desværre er det slet ikke mig. Jeg kommer til at føle mig restløs. Og kan ikke rumme at være der. Jeg sidder alt for meget stille. Og der er meget tungt arbejde rent psykisk. Man skal læse meget. Jeg kan godt mærke at jeg ikke er velegnet til denne praktik. Desværre forstår kommunen ikke min frustration. De sidste par dage jeg har været der har jeg fået det værre og værre. Jeg kunne så ikke klare det mere og kom desværre til at skade mig selv da jeg kom hjem. Da jeg ikke kunne rumme det mere.
jeg ved ikke hvordan jeg skal kunne rumme at forsætte. Min jubkonslulent siger at jeg må holde ud i fire uger hvor vi skal holde statusmøde.
jeg kan jo ikke bare sige nej til praktikken. Da de så vil tage min ydelse. Så det hele er meget svært for tiden. så vi må se hvad der sker. om det bliver bedre eller om det ender med om jeg skal stoppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *