indlægget om alt og intet

her sidder jeg sådan en solskinstorsdag. det er ved at være aften. og jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal give mig til. jeg ved heller ikke hvad jeg skal skrive om. stemmerne er for en gangs skyld nede på et leje hvor jeg rent faktisk kan være med. desværre er skyggerne og dæmonerne meget aktive. men det er der ikke noget nyt i.

jeg var i gruppe i tirsdags. der er ikke så mange gange tilbage før det er min tur til at stoppe i gruppen. det har jeg det lidt blandet med. på den ene måde er det dejligt ikke at skulle tage turen derud hver uge. men på den anden side så kommer jeg til at savne det. jeg har allerde sagt farvel til dem som jeg startet med at være i gruppe med. da det i febaur var deres tur til at stoppe i gruppen. jeg kan faktisk ikke huske helt præcist hvor mange gange som jeg har tilbage. mener at det er seks gange. men jeg er som sagt ikke helt sikker. men mærkeligt det bliver det ihverfald. jeg ved så bare ikke hvad der ellers er af tilbud til mig nu hvor jeg ikke skal gå i gruppe længere. for jeg tror ikke at jeg har godt af at bare sidde derhjemme og glo. men jeg ved bare ikke hvad der er af tilbud til mig. men det er noget som jeg må undersøge.

ellers har jeg ikke det store at skrive om. der er ikke sket det store her hos mig. ikke andet at min bostøtte har været her i dag. det var nu meget dejligt at se hende igen. vi lavet ikke det store. jeg havde jo været på sjælland i sidste uge. det var nu meget hyggeligt at komme lidt ud. og ikke bare sidde her i min lejlighed.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg. da jeg ikke har mere at skrive om. hvis jeg kommer på mere så skal jeg nok skrive et nyt blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *