En hyggelig dag hvor der er sket meget

I går da jeg hade fået fri sad jeg sammen med Katja. det var mega hyggeligt. peter banket på og ville høre om jeg ville med i netto. det var bare nice at komme ud og gå. da vi kom tilbage satte jeg mig ned ved computeren. maden i går var virkelig dårligt så sarholm, Hansen, Mia og mig bestilte ude. jeg spiste en durom og fritter det var virkelig godt. da jeg hade spist gik jeg ind til mig selv fordi jeg hade det ikke så godt. så jeg to min medicin og noget beroligende medicin fordi ellers ville det gå galt. for det er gået ned af bakke for tiden. og der går nok lang tid før jeg kommer op igen. hvis jeg nogensinde gør det. men det håber jeg da. men det er svært at samle energi til det. så det er dejligt at have venner som vil kæmpe kampen sammen med mig. for jeg kan ikke gøre det alene. men ellers for det ikke skal blive helt negativt så var det en okay dag i går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *