en meget hård dag

i dag har jeg haft teater prøve og det gik godt. men det er ikke det hele. da jeg skulle hjem fordi jeg skal hente min telefon fra rep inde i Slagelse. men sådan gik det ikke. jeg startet med at tage toget til Sorø men der startet problemerne. jeg fandt ud af at busserne strækker og at de gjorde det i det meste af landet. men jeg fik et lift af en som hade stået i samme problem. når så kom jeg da enlig hjem. da jeg kom hjem så skulle jeg så se om jeg kunne komme vedre men det så lidt sort ud. jeg overvejet at blive hjemme til i morgen hvor busserne gerne skulle køre igen. men da jeg ikke hade tænkt at jeg ville sidde fast i dette her så min medicin lå på instituttet så jeg måtte tage en taxi til stationen. det gode ved det er at movia dækker det. så jeg kom aldrig til Slagelse. men jeg skal til Slagelse i morgen. så det bliver godt. så jeg kan få min telefon tilbage. når vi er ikke helt færdig med hjemturen da jeg skulle gå fra Hellerup station fik jeg angst og jeg blev meget bange og følte at jeg blev forfulgt og at mørket lukket mig inde og at jeg ikke kunne komme væk. jeg kunne ikke holde det ud. jeg fik dårlige tanker hvor jeg fik løst til at skade mig selv. for så ville alt forsvinde. og at jeg ville få det bedre. jeg fik tvangs tanker de sagde at jeg skulle skade mig selv hårdt og nyde det. jeg har mage tanker lige nu og kan ikke sove. for mørket har indtaget mig. og vil ikke slippe mig. og at de ikke gør før jeg har skadet mig selv. og jeg kan ikke finde anden udvej og jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre for at komme af med dem. men jeg ved ikke hvordan jeg skal overskue dem for de er alle vejne. men jeg skal prøve at holde for jeg vil ikke knække for jeg har ikke skadet mig selv i lidt over fire uger. og jeg vil klare den i to måneder. og det skal jeg bare. jeg håber at jeg holder. i morgen skal jeg til en ny teater prøve og det bliver fedt at komme i gang med det igen. nu må vi se om jeg kan komme op i morgen for klokken er nu 02.05 for jeg har for mange tanker til at kunne sove. men det var alt herfra sov i godt

2 Replies to “en meget hård dag”

  1. Du skal ringe til mig, når du har brug for det også kl 2 om natten (jeg er nok oppe alligevel pga. Silas) ring på mobilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *