En meget meget hård nat

her i aftes og i nat hade jeg virkelig dårligt. det er længe siden jeg har haft det så slemt. jeg følte at jeg ikke var noget vær jeg hade lyst til selvskade jeg kunne virkelig ikke kæmpe i mod. jeg hade så mange tanker som sagde at jeg skulle skade mig selv og gøre det hårdt. jeg hade så mange billeder om ødelæggelse. jeg kan slet ikke sætte ord på hvor dårligt jeg hade det. jeg vil prøve med de næste indlæg for det tager tid at bearbejde det. for det var virkelig slemt.

One Reply to “En meget meget hård nat”

  1. Ronski min dejlige dreng RING til mig SNAK med mig. DU er god nok, DU er elsket. Jeg ved godt hvor hård det kan være, jeg ved hvordan det føles, men DU er GOD NOK
    Kæmpe kram fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *