En okay start på dagen

lige for tiden sover jeg som en sten og i dag var ingen undtagelse. jeg kom til at sove over mig så jeg først kom op klokken 11:25 så det var ikke så godt. da jeg så enelig kom ned til undervisning spurte jeg om de hade savnet mig men det gjorde de ikke. og de sagde at at det ikke gjorde noget at jeg kom til det. det vi så skulle lave var at Jonas skulle lave det sidste lyd færdig i mens hjalp jeg Christoffer med at bager nogen instrumenter op til hvor vi skulle opfører teatretstykket. det var vildt dejligt at få brugt nogen kræfter af på at slæbe tunge ting. så nu er jeg dejlig træt. så jeg sover mega godt i nat. nu sidder jeg og er i gang med at optage nogen tv-programmer. så det er bare dejligt. lige nu føler jeg at jeg kan holde mig selv ud så det er bare dejligt. jeg har netop indtaget min medicin som jeg skulle her klokken otte. så alt ting køre bare lige nu. så en positiv blog herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *