hun mente ikke at jeg ville kunne få førtidspension

i dag kom min distriktssygeplejerske forbi for at høre hvordan går. først og fremmest har jeg heldigvis ikke lavet selvskade i de sidste par dage hvilket hun syntes var rigtig godt gået. derefter fortalte jeg hende for første gang om de tvangstanker jeg havde og hvordan de påvirker mig. fx så skal jeg gøre tingene i en bestemt måde og i en bestemt rækkefølge. fx så vasker jeg rigtig meget hænder. og at der næsten ikke skal noget til før jeg har brug for at vaske hænder. jeg fortalte hende også hvordan stemmer rigtig var slemme og at jeg ikke måtte spise. eller tage min pn. hvilke hun sagde at jeg skulle gøre hvad jeg kunne for at kæmpe i mod. som hun sagde så kunne stemmerne ikke gære mig noget. hvilke jeg ikke helt vatr enig i. vi kom også ind på min jobsituation. hun sagde at på baggrund af det jeg fejlet. så vurderet hun at det ville blive meget svært at kunne få en førtidspension. hvisle jeg blev rigtig ked af det. for alt det job det stresser mig rigtig meget. hun sagde så at man kunne komme ind i et specielt jobforløb hvor jobbet skulle passe til mig og ikke omvendt som det plejer at være. hvis lød meget interessant. men samtidig så er jeg meget bange for at jeg vikke ville kunne holde til det og at jeg ender i kraftig selvskade som der skete sidst da jeg var i praktik. men jeg har indtil videre nyt roen fra jobcenteret. som jeg ikke har hørt noget fra de sidste par måneder. udover det så skal jeg her d 5 februar. hvor min distriktssygeplejerske og min primær psykiater deltager. heldigvis så kommer de hjem til mig. så jeg ikke skal bruge energi på at komme derud.

så det bliver rigtig spændende at se hvordan det kommer til at forgå. og hvad vi kommer frem til.

heldigvis skal jeg ikke være alene så længe. da min mor kommer op til mig her i næste weekend. så det bliver meget godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *