hvordan kan jeg gøre det godt igen?

lige nu er jeg meget trist over alt det lort jeg har lavet i gennem tiden. og de venner jeg har mistet på det. jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre fordi jeg savner dem og vil gerne have dem tilbage men hvordan? i dag kan jeg godt se alt det lort jeg har lavet og at det ikke var skide smart. og jeg vil virkelig ønske jeg kunne lave om på det. jeg håber jeg kan få bare nogen af dem tilbage igen. jeg vil gøre alt hvad jeg kan får det skal lykkes. problemet er bare at jeg samtidig har jeg også en del psykiske problemer at kæmpe med og derfor er det nok også endt som det er. jeg ville bare ønske at jeg kunne skjule dem helt og bare være glad så ingen kunne se at der er noget galt. for jeg tror også det er med til at gøre at folk fik nok at det. det tror jeg vil arbejde på. hvis jeg kan skjule det helt så har jeg ikke de problemer i fremtiden. en stor ting jeg har lært. lad aldrig dine psykiske problemer gå ud over andre. hjælp dem i stedet og hver der for dem og vis du er glad og klar til at støtte dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *