jeg har sagt ja til Metakognitiv Træningsgruppe

jeg er meget spændt på på tirsdag. der skal jeg nemlig starte i Metakognitiv Træningsgruppe. jeg re ret angst for hvad der skal ske. det er ikke noget som jeg har prøvet før. jeg har fået at vide hvad det går ud på. men stemmerne larmer rigtig meget og fortæller en masse om at det ikke er noget som jeg ville have godt af at deltage i og at det er ikke noget som jeg burde deltage i. men jeg prøver lige at se det positivt på det. jeg er også meget spændt på hvad det er for noget. jeg skal nok skrive et blogindlæg om hvordan det går. når jeg er kommet hjem igen på tirsdag fra gruppeforløbet.

her i morgen skal jeg til københavn og besøge en ven. jeg er meget spændt på den lange togtur som jeg skal på. jeg skal nemlig helt fra Aalborg og til københavn. det er længe siden at jeg har været på sådan en tur. men det er noget som jeg ser frem til. jeg håber meget på at stemmerne holder sig i baggrunden i denne weekend. for jeg vil også gerne have at det bliver en positiv tur til København. vi skal nok nørde en del med computere. og ellers bare hygge os rigtigt nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg da jeg skal til tidligt op.

så jeg ønsker jer en god aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *