lidt siden sidst

der er gået nogle måneder siden at jeg har skrevet et indlæg og nu skulle det sku være med en opdatering. siden sidst har jeg fået ny sagsbehandler og har endda været til et virtual møde med hende. hun skulle lige lære mig at kende og så snakkede vi om hvem jeg var og hvad jeg har været igennem. bl.a min psykiske ting/tilstand. jeg sagde så til hende at jeg meget gerne ville søge en førtidspension. da jeg på ingen måde ville kunne klare et job. og at det bare ville gøre min psykiske tilstand meget værre. og at jeg ville ende ud i at skade mig selv meget mere da jeg ikke ville kunne overskue det. ligesom det skete sidst jeg var i en praktisk. hun var faktisk ikke afvisende overfor en førtidspension. hvilket måske gav mig et lille håb. om jeg ville kunne få en. hun er ihvertfald gået i gang med at indhente forskellige oplysninger om mig både fra psykiatrien. men også mine tidligere sager.

udover det så har jeg også været til møde med min distriktssygeplejerske og min psykiater da vi skulle snakke om min tilstand som er blevet meget værre det seneste stykke tid. jeg selvskader en del mere. og så er stemmerne taget meget til i styrke. samt er mine tvangstanker også blevet værre. hvilket på ingen måde er godt. indtil videre er jeg blevet sat op i medicin så jeg nu får 1000mg i stedet for de 800 mg som jeg får nu. så det bliver spædende at se hvordan det kommer til at virke. hvis ikke dette virker er der snak om at jeg skal prøve noget andet medicin. abillyfy tror jeg det hed. men da jeg har mange tvangstanker er seruquel som jeg får nu er mere velegnet og beroligede hvor abillyfy ikke virker på samme måde. men udover det så får jeg stadig PN på 25mg som jeg kan tage hvis det hele bliver for slemt. jeg håber virkelig at det hjælper. for ellers ved jeg ikke hvor længe at jeg kan holde til det her. jeg har desværre et blogindlæg læggede i kladder som hedder planlægningen hvor jeg har skrevet hvordan jeg ville gøre hvis jeg ville begå selvmord b.a med afskedsbrev. dette ved jeg ikke om jeg ville offentligere da det er meget voldsomt læsning. og da det er stemmerne som har skrevet det da de var allerværst. så det er på ingen måde positivt. så vi må se om det er et indlæg jeg vælger at offentliggøre. det må tiden vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *