min verden der bare falder sammen.

her i dag har jeg været tidligt oppe. jeg kunne ikke rigtig sove mere. hertil morgen fik jeg en sms fra min behandler om hende den sygeplejerskestuderende som skulle have været kommet i dag desværre er blevet syg. dette kunne jeg slet ikke håndtere. min verden er fladet helt fra hinanden. jeg ved ikke hvorfor. jeg plejer godt at jeg godt at kunne håndtere. ikke bare ikke i dag. så nu sidder jeg her ved min computer og ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. lige nu er det hele bare noget møg. men sådan er det nu en gang. jeg må bare se det positiv på det. at hun nok skal blive rask igen og komme med en ny tid. men lige nu er det bare rigtig svært. stemmerne larmer rigtig meget. og gør det svært at være i. jeg ville bare ønske at de skide stemmer ikke var her. men det er de nu engang desværre.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. kan godt mærke at jeg ikke kan samle mig om at skrive mere. kan i have en dejlig dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *