overvejer at lukke og slukke

hey derude så er tiden kommet til en overvejelse. jeg overvejer stærkt at lukke bloggen da jeg stort set ikke skriver på den og ikke rigtigt ved hvad jeg skal skrive. jeg sidder så lidt og tænker skal. skal ikke. hvad siger i til det hele. hvad syntes i at jeg skal gøre? skriv gerne nede i kommentar fældet

 

lige en opdatering: jeg ved ikke helt om jeg sletter bloggen da der ligger en stor udvikling i mit liv. men i må meget gerne hjælpe mig til at tage den rigtige beslutning.

 

One Reply to “overvejer at lukke og slukke”

  1. Jamen jeg synes det er helt op til dig om du vil lukke bloggen eller ej. Hvad føler du mest for, at gøre? Du skal gøre det der virker som det rigtige for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *