så har vi ferie

så har vi endelig ferie. det er bare dejligt. weekenden startet med at vi fik fri om fredagen så jeg to hjem torsdag eftermiddag da jeg kom hjem lage jeg mig nogen timer. for jeg var virkelig træt. da jeg vågnet var der aftensmad den stod på boller i Kari det var virkelig lækkert. da jeg hade spist satte jeg mig og kigget lidt tv. og derefter rodet jeg med computeren. og så var den dag gået. om fredagen sov jeg meget længe jeg kom først op lidt over tre uups jeg hade været lidt for længe oppe aften før. jeg to mod ibos fordi jeg skulle hente noget computer-udstyr. så det var nice. da jeg kom på tutten blev Jonas og jeg enige om at Jonas skulle med mig hjem en dag før planen da jeg skal holde fødselsdag om lørdagen. det var mega hyggeligt. vi sad det halve oppe af natten. om lørdagen sov vi en del længe. vi skulle hente Kevin som også skulle komme til min fødselsdag. det gik slet ikke efter planen. da vi ankommer på Sorø-station kørte togene slet ikke som de skulle på grund af en personpåkørsel vi ventet bare over en time på at vores tog skulle komme ind og så skulle toget lige vaskes af for blod og kropsraster da den mand som var blevet påkørt var blevet knust. det var vildt mærkelig at tænke på at vi sad i det tog som netop lige hade dræbt en mand. det skulle jeg lige komme mig lidt over. efter lige godt to timer ankommer vi endelig til Slagelse hvor vi skal hente Kevin og også lige skulle ind med min telefon for anden gang. da vi har hentet Kevin går turen mod Slagelsecentret. da vi ankommer har det til min store irritation lukket fordi vi var så sent på den. nå så går turen tilbage til Slagelse station hvor vi finder i tog mod Sorø. der vi ankommer til Sorø tager vi bussen hen til fakta for vi skal have noget mere alkohol en det der er hjemme hos mig. nu har vi så siddet og drukket hele natten og klokken er nu 06:20 og vi er ved at være trætte så i må sove godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *