sket siden sidst

som lovet ville der komme et blogindlæg om hvad der er sket siden sidst. det er jo godt nok længe siden at jeg har brugt min blog. og nu er det på tide at den bliver brugt igen.

der er sket lidt af hvert. bl.a har jeg ikke længere end kæreste. jeg er også startet i praktik. så tingene køre lidt op og ned må man sige. jeg har fået en mac computer. da min gamle windows pc ikke kunne så meget mere. rent psykisk går det meget op og ned. nogen dage kan jeg holde ud at være mig. andre dage har jeg det af ht. lige i dag hvor jeg skriver dette indlæg går det nogenlunde. senere i dag skal jeg ud til min mor som er flyttet fra slagelse til sandved. så lidt sker der da i dag. lige nu sidder jeg på arbejdet hvor der ikke er så meget at lave. så derfor har jeg tid til at skrive dette indlæg. jeg glæder mig virkelig til at komme hjem igen. da jeg ikke har det store overskud. så det bliver dejligt at få fri. heldigvis har jeg fri om et kvater. så det bliver bare dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *