angsten for nye mennesker

som nogen af jer ved så får jeg hjemmehjælp og rengøring. sagen er den bare at dem jeg har nu ikke er særlige gode. de sjusker meget med hjemmehjælpen og har heller ikke ret meget styr på medicinen. jeg valgte derfor så at skifte til en anden leverandør. dette er jo meget dejligt. men samtidig virkelig angstprovokerede. jeg var rigtig glad for hende jeg havde som skulle komme og gøre rent. men nu hvor jeg skifter så skal jeg jo have en ny. dette er jeg virkelig angst for. for jeg kender jo ikke dem som skal komme her når de starter fra d. 1/10. lige er kan jeg bare mærke at tårnene presser sig på. for jeg kommer virkelig til at savne hende som jeg havde. lige nu ved jeg bare ikke hvordan jeg overhovedet skal finde overskud til at rumme alle de nye ting som der kommer til at ske. jeg har bare allermest lyst til at gemme mig væk. jeg kan ikke rumme noget sådan som det ser ud lige nu. jeg er rigtig ked af det. og angsten fylder bare rigtig meget. og jeg ved bare ikke hvordan jeg skal komme af med den. jeg burde jo bare være glad. men der er bare noget som der trykker. jeg overvejer om jeg skal ligge mig under min kædedyne. jeg skal nemlig snart til hockey. så det ville nok være en god ide og få slappet lidt af.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *