Besøg hos end veninde

Det startet i torsdags hvor jeg skulle Besøge en veninde jeg startet med at tage toget til køge og skifte til lokalbane da jeg var kommet frem til den rette station hvor hun stod og ventede gik turen ellers hjem til hende hvor den stod på kylling med ovenbagte kartofler. Moms det smagte virkelig godt. Bagefter sad jeg og snakkede med hende og hendes forældre. Det var virkelig hyggeligt.
Bagefter sad vi og snakket til en del ud på aftenen. Næste dag skulle jeg kigge på deres computer som ikke kørte for godt. Da det var klaret skulle vi spise og da vi var færdig med det skulle hendes søster og jeg ned og købe sodavand det var Nice at gå en lille tur. Da vi kom hjem igen fik vi et par drinks. Det var bare Nice at drikke med jer. Bare generelt et Nice par dag tak for nogen fede dage det skal vi snart gøre igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *