hvorfor lige nu?

lige nu er klokken halv fire om natten. og jeg sidder stadig oppe og kan slet ikke sove fordi alle de mange tanker og stemmer har overtaget mit hovede. de larmer og visker på samme tid. jeg føler ike jeg tør at ligge mig til at sove fordi så er jeg bange for at mine stemmer skal komme tætter på. og jeg kan ikke løbe væk fra dem. det var virkelig også slemt her forleden dag hvor jeg skulle tilbage til instituttet. på vej hjem blev jeg lidt sulten så jeg slo et smut forbi hovedbanegården på mac d. men jeg stod i kø kom alle stemmerne og synerne og med alle de mennesker som var der så blev det ikke bedre. jeg belv angst fordi at det så ud som om de ville gøre mig noget og at de løb efter mig. jeg har aldrig løbet så stærkt ned i et tog. og aldrig kommet så hurtigt fra Hellerup station og tilbage på instituttet. det var virkelig ikke rart. og på samme møde har jeg det lige nu. men hvor skal jeg gøre af det? jeg har for alt i verden bare lyst til at lave selvskade for så bliver det hele så meget lettere. men hvis jeg laver selvskade så kommer jeg aldrig ud af det. og det er jo det jeg skal. det er bare ikke nemt det her. når men jeg må jo bare se hvordan det arter sig. når men så kan jeg skrive lidt om hvad jeg skal i morgen. eller her senere i dag. i undervisningen skal jeg have projekt. jeg kan ikke huske hvad vi skal lave men det kommer nok i en senere blog. ellers skal jeg bare have lyd og så er den skoledag gået. nu vil jeg tage en PN og bagefter vil jeg ligge mig ned under min kugledyne og prøve at sove. for at kunne komme op i morgen.så det var en lille blog herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *