blodprøvetagning i morgen

puha lige nu ved jeg ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg har nemlig fået at vide at jeg skal have taget blodprøver i morgen. da de skal se hvordan jeg har det rent fysisk. jeg er virkelig angst for nåle. jeg har lige snakket med min nabo om hun ikke kunne komme ud med noget trylleplaster til mig. dette ville hun heldigvis gerne. problemet er at jeg skal have taget de skide blodprøver mega tidligt. og jeg ved derfor ikke om der er tid til at plastret kan nå at virke. jeg har snakket med personalet omkring det. og de lovet at de vil snakke med nattevagterne om de kan komme ind til mig i morgen tidligt og sætte det på inden at laboranterne kommer og skal have taget EKG og blodprøver. lige nu ved jeg bare ikke hvordan jeg nogensinde skal komme igennem det. lige nu føles det helt uoverskueligt. jeg har bare rigtig meget lyst til at aflyse det. men problemet er at vi ikke kan komme videre før jeg har fået taget blodprøver. da det kræves før de tør at skifte medicin. lige nu ville jeg ønske at jeg kunne få det gjort nu her. så skal jeg ikke gå og tænke på det. for det gør jeg i den grad nu her. det kan jeg ikke lade være med. tankerne køre rundt som en gal. og stemmerne larmer og siger at lægerne vil sprøjte gift ind i mig og at jeg ikke ville overleve det.

puha nu har min kontaktperson lige været inde hos mig. vi snakkede om blodprøverne i morgen og at de vil komme rigtig tidligt. vi snakkede også om at de gerne ville have at jeg gik op og fik noget frokost. jeg har bare ingen appetit. samtidig med det så vil stemmerne skyggerne og dæmonerne ikke have at jeg spiser. og det giver bestemt ikke mere lysten til at spise. jeg tror ikke at jeg kommer til at gå op til kantinen i denne omgang. så må vi se til aftensmad om jeg får spist noget der. det må tiden vise.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. jeg overvejer nemlig at hoppe en tur under kugledynen. så må vi se hvad dagen ellers bringer. tidligere var jeg ude og gå en lille tur. det var nu meget dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *