jeg har fået udgang

ej hvor er det bare dejligt at kunne være lidt hjemme igen. sagen er den at jeg spurgte om jeg ikke måtte få udgang i dag da jeg gerne ville ud og spise med min nabo. dette sagde de heldigvis ja til. så nu sidder jeg herhjemme igen ved min stationær pc. jeg er utroligt glad for at kunne være hjemme nogen timer inden at jeg skal ud og spise med naboen. et eller andet sted så glæder jeg mig ikke til at skulle tilbage på S2 afdelingen. jeg ville hellere være herhjemme. det er trygt og rart. men samtidig så er jeg også bange for at jeg kommer til at lave selvskade. skruetrækkeren ligger lige herhenne. og den er utroligt fristende bare at begynde at bruge den. det ville give så meget ro. bare lige lidt. det har jeg virkelig brug for. hvis jeg ikke får lavet selvskade mens jeg er herhjemme i dag. kan jeg altid bruge mine nøgler. den nøgle som jeg har fået til min stue er dejlig skarp. og den kan de jo ikke tage fra mig. heldigvis for det da. jeg kan bare mærke at selvskaden ville give mig så meget ro. det er også med til at holde min facade oppe. inderst inde er jeg ved at bryde helt sammen. hvorfor det ved jeg desværre ikke. jeg kan ligesom bare mærke at min verden ikke kan blive ved med at holde sammen. men hvad jeg lige skal gøre. det ved jeg ikke. desværre. hjælper det virkelig hvis jeg skader mig selv? det er det store spørgsmål. men det må tiden jo vise. hvad det kommer til at ske. lige nu nyder jeg ihvertfald at være lidt væk fra afdelingen.

jeg har heller ikke spist de seneste dage. så det bliver dejligt at få nogen ordenligt at spise. det vi får på afdelingen er okay. men man må kun få en potion og det bliver jeg ikke rigtig mæt af. desværre.

i morgen skal jeg have en samtale med nogen læger. det er nemlig i morgen vi skal ligge en plan for hvordan min indlæggelse fremadrettet skal forgå og de planer og må vi har for indlæggelsen. jeg håber ikke at jeg skal være alt for længe indlagt. min mor kommer herop om ca 14 dages tid. og der vil jeg gerne være sammen med hende. så jeg håber allermest at jeg kan blive udskrevet inden da. det er det store spørgsmål. jeg magter bare ikke hvis jeg skal være indlagt i en hel måned ligesom sidst jeg var indlagt. det har jeg ikke lyst til igen. allerede nu føler jeg at jeg har været indlagt i lang tid. på trods af at jeg kun har været indlagt siden fredag aften. men det har nok også noget at gøre med at der ikke er så meget at lave på afdelingen. det eneste man kan lave er at enten at sidde på sin stue. eller gå op i fællesområdet. der sker ikke så meget. desværre. så jeg kan godt mærke at jeg hurtigt bliver rastløs og urolig. godt nok var vi ude og gå en tur i morges. men for det første var det en kort tur. for det andet så hjalp det kun kort. for da jeg kom ind på afdelingen igen gik der ikke længe før at uroen meldte sig igen.

udover at jeg sidder og skriver dette efterhånden lange blogindlæg så sidder jeg også og høre musik. det er dejligt at kunne spille højt på sit anlæg igen. det har jeg godt nok savet. jeg må jo ikke spille højt på afdelingen. hvilket også er fair nok. jeg overvejet faktisk om jeg skulle tage min store mixer med ud på afdelingen. bare for at have et eller andet at lave. men desværre er den ikke til at løfte. og da jeg ikke kender nogen med bil. så er det desværre ikke en mulighed. men så er det godt at jeg har min mac med derud. den bruger jeg meget tid på. så det er bare dejligt. nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. det er nemlig her kl 16:30 at min nabo og jeg tager afsted. så det skal nok blive godt. jeg skal først være tilbage på afdelingen her kl 21:30. så der er lige nogen timer endnu.

når det var den afslutning vi kom fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *