bloggen for tirsdag og onsdag

Bloggen for tirsdag

I dag har jeg været nede og se nogen grotter det var faktisk rigitgt hyggeligt. Det var sådan nogen langt under jorden. Vi gik nede i dem i en times tid. Og til slut sejlet vi i nogen underjordisk søer. Det var rigtigt spænende. Bagefter sad vi lidt på en cafe og fik os en cola. Og ellers snakkede vi bare.  Bagefter kørte vi ud til en lille by som var rigtigt hyggelig at gå rundt i. vi købe også nogen småting som vi gerne ville have med hjem. Der vi hade gået i nogen timer besluttet vi os for at sætte sig nede ved stranden og få en cola og nogen spiste en rigtigt stor is. Det var bare så dejligt at sidde og slappe lidt af. Vejret var virkelig godt. Bagefter tog vi bare hjem til hotellet. Efter noget tid delte vi os op i små grupper og gik ud og spiste. Da jeg endelig kom tilbage til hotellet efter at have fået aftensmad gik jeg direkte i seng da jeg virkelig var træt.

Bloggen for onsdag

Her i dag skulle vi ud og se et marked. Vi startet med at mødes klokken ni da alle var samlet gik vi ned til bilen og kørte mod marked. Det tog faktisk en del tid at køre derud. Men jeg sad og hørte podcast så tiden gik hurtigt. Da vi var kommet der ud delte vi os op i små hold og gik rundt på marked. Jeg valgte at sætte mig på cafe til at starte med da jeg ikke hade det så godt. Efter noget tid på cafen spurgte min lære som jeg gik sammen med om jeg ikke ville ud og kigge på nogen småting som hun manglede hvilket jeg gerne ville. Det var faktisk ikke så slemt at være blandt så mange mennesker fordi at hun hjalp mig till at holde fokus i virkeligheden. Da vi hade fundet de ting som hun skule have med hjem satte vi os på en bænk for at nye det gode vejr og vente på at de andre blev færdige. Da det var sket skulle vi have noget frokost. Da vi ikke gad og lede for meget efter et sted at spise prøvet vi at køre ned til havnen for at se om der var noget der.  Vi fandt et godt sted og så sad vi ellers bare og hygget os og fik masser af spise. Bagefter tog vi så tilbage til hotellet hvor jeg sidder nu og skriver denne blog. Lige om lidt skal vi ned og have noget aftensmad og ellers tror jeg bare vi skal lige så stille begynde at pakke ned til i morgen hvor vi skal rejse hjem til Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *