vi har godt nok fået gået en del i dag

ja så er der gået endnu en dag med masser af oplevelser. vi startet med at spise morgenmad klokken lidt over otte. efter vi hade spist skulle vi mødes nede foran hotellet halv ti hvor vi ud og se nogen forskellige ting. vi startet med at skulle ned på turistkontoret for at finde ud af hvordan vi skulle komme hen til en by som jeg ikke kan stave til. vi overvejet at tage en bus men det kunne hellere svare sig at gå. efter lang tids gå tur kom vi endelig til byen hvor vi skulle se nogen luftkasteller. men inden da var vi blevet lidt tørstige så vi valgte at finde en lille cafe hvor vi kunne få lidt af drikke. efter vi hade siddet lidt gik vi videre og kom til de luftkasteller som er en kirke uden tag på.(jeg ligger en masse billeder på facebook som i kan se) efter vi hade gået lidt rundt gik vi ned på et lokalt tov hvor der lå nogen forskellige spise steder. som vi valgte at spise hos. da vi hade spist tog vi en taxa hjem til hotellet da vi syntes at vi hade gået nok. da vi kom hjem til hotellet valgte jeg at ligge mig nogen timer mens at der var andre der var ude og cykle en tur. da jeg stod op igen skulle vi have noget aftensmad. vi fan en restaurant nede ved stranden som vi spiste hos. det var rigtigt hyggeligt. nu sidder jeg så på hotellet igen og skriver denne blog inden jeg ligger mig til at sove. dette bliver nok min sidste blog indtil jeg kommer hjem igen da internet som jeg har betalt for udløber i morgen. men det kan være at jeg skriver en blog fra min telefon også når jeg finder en gratis net at jeg så uploader den til bloggen. kan i nu sove godt:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *