Blogindlæg nummer 300

det er slet ikke til at tro at jeg allerede har skrevet 300 indlæg her på bloggen. der er virkelig sket meget siden det første blogindlæg tilbage i 2011. siden da har jeg virkelig udviklet mig. både på den gode måde. men desværre også på den knap så gode måde. men sådan er det jo nu en gang. en ting som er sikkert. at jeg har lært meget mere om mig selv siden siden dengang tilbage i 2011. den gang var alt det psykiske som jeg kæmpede med meget nyt. og jeg vidste ikke hvad det var. og hvorfor jeg oplevet de ting som jeg gjorde. i dag ved jeg langt mere. og har bedre mulighed for at kæmpe end jeg havde den gang. jeg fik heller ikke den samme hjælp som jeg gør den dag i dag. så der er virkelig sket en forskel må man sige. jeg håber selvføgelig at jeg en dag kan blive helt symptomfri for alt hvad der handler om det psykiske. men jeg tror desværre bare at det er en drøm. inderst inde ved jeg jo nok godt at jeg nok ikke kommer helt af med det. og at jeg nok bare må lære at leve med det. men man har jo lov at håbe.

jeg er virkelig glad for min blog. den har hjulpet mig rigtig meget. og som i nok kan læse så er der sket en kæmpe udvikling. det kunne være at jeg skulle prøve at læse mine gamle indlæg igennem. det er jo ren nostalgi. jeg er meget spændt på hvad der kommer til at ske i fremtiden. men en ting er sikkert. min blog vil altid være der. og jeg kommer til at bruge den rigtig meget. og at i kommer til at kunne følge min vej.

jeg glæder mig ihvertfald til fremtiden og hvad den kommer til at byde på.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg. tak fordi at du læste med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *