en kort tur til Sjælland

her i denne uge har min mor været heroppe hos mig i Aalborg. hun kom med et skrivebord mere til mig. da jeg gerne ville udvide mit studie. men her i torsdags skulle vi køre mod Sjælland da vi skulle en tur til København om fredagen sammen med en veninde. i København skulle vi se en masse butikker og ellers bare hygge os vi var blandt andet i Nyhavn. det var rigtigt hyggeligt at se havnen. da vi skulle have noget frokost tog vi på dalle valle. men jeg syntes ikke at maden var noget ar råbe hurra for. men spises det kunne det da. da vi havde spist tog vi på Christiania. jeg syntes at det var lidt angstprovokerende at være på Christiania. men det gik da. da vil havde været på Christiania valgte vi at forlade København da vi var godt brugte efter sådan en dag. jeg kunne godt mærke at jeg havde været sammen med mennesker siden mandag hvor min mor hun kom. så derfor valgte jeg tage tage mod Aalborg. det var noget af en rejse. da togene var voldsomt forsinket. jeg tog toget kl 17:57 og var først hjemme lidt over et om natten. jeg var godt træt efter sådan en tur. puha siger jeg.

i dag hvor jeg skriver dette blogindlæg er det lørdag. og jeg har ikke de store planer for dagen. jeg tror bare at jeg skal slappe af. og bare være mig selv.

jeg glæder mig til om et par dage. jeg får nemlig en ny kædevest da den jeg fik til at starte med var alt for lille. jeg kan ikke vente med at få den nye. for det er ikke altid at jeg har muligheden for at ligge mig under min kædedyne. plus at jeg tit bare ender med at falde i søvn. og det er jo ikke så godt. hvis man skal kunne sove om natten. jeg skal nok skrive et indlæg når jeg har fået den.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *