det er et stykke tid siden.

det er godt nok et stykke tid siden at jeg har skrevet noget her på bloggen. men overskuddet har ikke rigtigt været der. lige nu er jeg på sjælland. det er nu rigtig hyggeligt. jeg er desværre endt med at lave selvskade igen. det er ikke slemt på nogen måde. det er bare et meget lille sår. selvom at jeg er faldet i igen så er jeg stadig ked af det og vred på mig selv. men det er der nu ikke rigtig noget at gøre ved. så det er bare op på hesten igen. udover det så er der faktisk ikke sket det helt store. jeg har fået en midlertidig bostøtte da hende jeg normalt plejer at have desværre er langtidssygemeldt. hende min nye bostøtte er rigtig sød og meget omsorgsfuld. så det er bare så dejligt. normalt er jeg ikke så god til nye mennesker. men hende her går det okay med. ellers så tror jeg at der ikke rigtig at der er sket det store. lige for tiden så kæmper jeg meget med min ocd. jeg syntes at min distriktsygeplejske er meget hård. hun får det til at lyde så let. men for mig er det ikke spor let. jeg kæmper hver dag for at vaske hænder så lidt som muligt. men det er skide svært når mine tvangstanker og tvangsrotiner bare styre det hele. det er nogen meget svære mønstre at bryde. jeg skal have en samtal med min distriktsygeplejske i morgen. det er jeg meget spændt på. for som skrevet før så er hun meget hård og bestemt. og det er ikke altid at jeg har brug for det. men sådan er det nu en gang. men vi må se om hvordan det kommer til at gå i morgen. jeg skal nok lige skrive et lille indlæg omkring det med i morgen.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *