der er da fremskidt

her den seneste uges tid er der sket noget meget mærkeligt. det er ligesom at mine stemmer har dæmpet sig. de er ikke så aktive. jeg kan ikke forklare hvorfor. jeg snakkede med min distriktsygeplejske om det. hun mener at det er min medicin som langt om længe er begyndt at virke. jeg håber da at det bliver ved med at være som de er lige nu det ville være super dejligt.

det er også i dag at jeg skal tilbage til Aalborg. jeg har været på sjælland de seneste uges tid. så det bliver dejligt at komme hjem igen. jeg glæder mig til at komme hjem til min kædedyne. den har jeg virkelig savnet.

det er også i på mandag hvor jeg igen skal snakke med min distriktsygeplejske. lige for tiden snakker vi om min OCD og mine tvangstanker. og det med at jeg vasker meget hænder. jeg syntes det er nogen hårde samtaler. for jeg kæmper virkelig meget for ikke at vaske så meget hænder. men fuck hvor er det svært. men vi må se hvordan det kommer til at gå. det er jeg meget spændt på. det er faktisk også længe siden at jeg har skrevet dagbog. men har ikke rigtigt noget at berette. ellers har. jeg ikke så meget at skrive. hvis jeg kommer på noget så skal jeg nok skrive et nyt indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *