det er godt nok læge siden

det er lige godt over et år siden at jeg sidst har brugt min blog. men nu er jeg nu atter klar til at skrive igen. og vil prøve at lave månedens blog. sådan at der kommer lidt mere gang i bloggen. der er sket meget siden sidst. jeg er blevet fast DJ ude til ishockey hvor jeg skal spille ved hver hjemmekamp. jeg er begyndt at bruge min youtube kanal rigtig meget. og jeg ligger videoer op næsten dagligt. jeg er også startede på også på en ny netradio. hvor jeg spiller flere timer hver uge.

rent helbredsmæssigt går det meget op og ned. jeg døjer en del med maven og de dumme tanker kommer også rigtig mange gange. med hensyn til selvskade har jeg ikke skadet mig selv i flere år. selv om at trangen den er der. så det er jo bare dejligt at det er så længe siden.

jeg har siden jeg har skrevet på bloggen sidst været i praktik på et it værksted i ca tre måneder. det var rigtig dejligt at prøve at komme ud og arbejde lidt. desværre var der ikke plads til mig ret længe. så nu går jeg bare derhjemme igen. heldigvis er der sat en virksomhedskonsolent som skal hjælpe mig med at finde nye praktikpladser. så det glæder jeg mig meget til. ellers sker der ikke så meget. jeg bor stadig sammen med kæresten. og det er jeg rigtig glad for. vi har også fået en lille kat. som bare er så sød.

Min kat Mille

jeg håber meget at jeg kan udgive en blog minimum en gang om måneden sådan at i også kan følge lidt med i hvad jeg går og laver.

hvad kunne i godt tænke jer at jeg blogger om? skal der være flere billeder og videoer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *