så er der kommet SSL samt certifikat på hjemmesiden.

det er godt nok længe siden jeg har skrevet noget nyt. men frygt ej. jeg har ikke glemt jer som læser med. jeg vil starte med at sige at nu er der kommet fokus på sikkerheden på hjemmesiden. det betyder nu at alt trafik som køre på hjemmesiden nu er krypteret. samt at der er kommet et certifikat som beviser at det faktisk er min blog du kommunikere med. jeg arbejder også med flere ting. b.a skal der ske noget mere på siden. og jeg arbejder også med en push notifikation sådan at man kan blive mindet om når jeg skriver noget nyt. der kommer også til at ske det at siden på sigt vil blive flyttet fra den host den køre på nu og til min nas. grunden til dette er at jeg gerne vil hoste det selv. og dermed slipper for at betale til en host nu hvor min nas alligevel står tændt. jeg kommer også til at skrive noget mere herinde da der er sket rigtigt meget her på det sidste. som i naturligvis skal høre om så hold øje med siden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *