det gik godt i gruppen for anden gang

her i tirsdags var jeg i mestring og muligheder gruppe for anden gang. denne gang gik det noget bedre. vi havde emnet at have / være pårørende til en psykisk syg. denne gang snakkede vi om de ulemper der er ved at have pårørende. fx det med at de ikke altid kunne forstå det som vi gik igennem. og at de nogengange prøvede på at hjælpe. men at det ikke altid gik lige godt. ej heller ikke når de ikke forstår hvorfor vi gør det som vi gør. det kan være selvskade eller lign. men alt i alt så godt det noget bedre denne gang. dog kunne jeg godt mærke at jeg var fyldt meget op efter kort tid. men jeg kom da igennem det. på tirsdag skal vi forsætte emnet pårørende. men dog skal vi snakke om de positive ting ved det. så det er jeg meget spændt på.

i morgen skal jeg være sammen med min mor. min søster og min nabo. vi skal ned i byen og rigtig hygge os. hvis det ikke regner. ligesom det gjorde i dag. puha da. godt at jeg ikke har været ude i dag.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *