så er det i dag at jeg skal forsætte i gruppen

så er dagen atter kommet hvor jeg ska forsætte i gruppen med mestring og muligheder. jeg er meget nervøs og angst fordi jeg er bage for at måske ender lige som sidst. hvor jeg ikke havde det særlig godt bagefter. jeg håber meget på at det bliver en god oplevelse. i dag skal vi blandt andet snakke om det med at have pårørende til en som er psykisk syg. dette emne syntes jeg at det er meget spændende. og det glæder jeg mig faktisk til at snakke om. derudover kan jeg ikke lige huske hvad det var som vi ellers skulle snakke om. men det finder jeg jo nok snart ud af.

hertil morgen er jeg vågnet meget tidligt. da jeg ikke kunne sove mere. nok fordi at jeg var gået tidligt i seng her i går. lige nu har jeg sat en frysepizza i ovnen. jeg bliver hentet ca 12:55 af en flextaxa. det er dejligt at jeg ikke selv skal gå derud. selvom der ikke er ret langt så tager det rigtig meget af min energi og overskud. jeg fik også kørsel den gang jeg gik i stemmehøregruppe. det minder mig faktisk om at min distriktsygepljekse kommer i morgen. dette kan jeg på ingen måde overskue sådan som det ser ud lige nu. lige nu har jeg bare allermest lyst til at aflyse samtalen. for jeg ved godt hvad vi skal snakke om. vi skal snakke om hvordan jeg har det. og hvordan det går med mine stemme. skygger og dæmoner. og hvis der er noget som jeg ikke kan lide. så er det at udfordre dem. for jeg ved godt hvad der kommer til at ske bagefter. nemlig at de bliver endnu mere aktive og rigtig sure. jeg har bare allermest lyst til at sige når hun spørger hvordan det går at det går rigtig godt. og at der er ikke noget i vejen. og alt er okay. på den måde kommer vi ikke i nærheden af mine stemmer. skygger og dæmoner. og på den måde kan jeg måske slippe igennem uden at de bliver meget aktive og sure. og på den måde straffe mig. men nu må vi se hvad der kommer til at ske. det er kun tiden som kan vise det.

jeg skal nok skrive et blogindlæg både hvordan det kommer til at gå i gruppe senere i dag. og hvordan det går med samtalen i morgen.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg da der snart er mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *