det var et godt møde

her i går var jeg til status møde på baggrund af den udtalelse som der blev lavet. til mødet var der min sagsbehandler en fra kommunen min mor. en fra undervisningen og en fra bo afdelingen. vi gik lige til sagen og vi snakket om sorø kommunen hade et tilbud til mig men det hade de faktisk ikke. de sagde at de muligvis hade noget i Slagelse og i Næstved. jeg syntes det lyd virkelig indtransat. og vi snakket om at de ville kunne håndtere mine psykiske problemer. og det sagde at at det skulle de kunne. nu vil vil sende mine papir til de to steder så de kan se om jeg passer ind. jeg håber det virkelig. vi snakket også om hvis jeg fandt det rigtige steder om jeg så skulle stoppe med det samme eller om jeg skulle vente til at jeg har afsluttet min stu. og sagde at jeg gerne ville gøre min stu færdig. vi snakket om rigtigt mange ting som jeg ikke rigtigt kan huske. men jeg skal prøve hvis jeg kommer i tanke om noget. jeg håber at jeg kommer til det rigtige sted da jeg meget gerne vil væk her fra tutten da jeg ikke føler at de kan hjælpe mig med det psykiske. vi snakket også om mit syns handicap var et problem og det svaret vi nej da jeg har fået lært de teknikker som jeg skal bruge i hverdagen. og det syntes jeg er en vigtig ting da jeg ikke vil lade mig begrænse pga mit syns handicap. her lidt senere i dag ville jeg få nogen websites så jeg kan læse nærmere omkring de steder. vi hade forresten også et tredje sted som der ligger i Jyderup. men det sagde jeg nej til da jeg syntes at det ligger alt for langt væk i forhold til at kunne frem og tilbage med det effenlig transport. for jeg føler det er vigtigt at kunne rejse når man har lyst. puha foruden en masse disksution frem og tilbage som jeg ikke rigtigt kunne rumme så tror jeg ikke der var mere. hvis jeg kommer i tanke om noget skal jeg nok opdatere dette indlæg.
her er links til de to steder som jeg skal kigge nærmere på
Socialpsykiatrisk Center Næstved

Socialpsykiatrisk Center Slagelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *