alt er trist

så sidder jeg ved tasterne igen. alt har været godt jeg har været i valby og siddet og snakket med nogen venner. men nu er jeg kommet tilbage til tutten og så er det nu hvor tankerne og stemmer har fået magten. jeg føler mig rigtigt trist. jeg føler bare alt er sort og det hele bare er noget lort. stemmerne siger til mig at jeg skal skade mig selv. men det er der jo bare ikke noget nyt i. jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. jeg kan ikke rigtigt finde ro selvom jeg burde være træt. jeg er bange for at stemmerne skal overtage det hele. for jeg ved slet ikke hvordan jeg skal kæmpe i mod. de er bare så stærke og de fylder bare det hele. hvorfor skal jeg altid være så hårdt ramt. jeg ville ønske at jeg kunne få en masse overskud. for lige nu har jeg bare lyst til at grade tårgne triller allerede ned af mine kinder. jeg syntes virkelig ikke at det er fair. jeg ville ønske at tutten kunne hjælpe mig til at kæmpe i mod stemmerne og tankerne. da jeg var i valby skar jeg mig på en kniv. og det syntes stemmerne virkelig var godt. blodet løb i lang tid fra såret og stemmerne ville have mig til at skare mere. det var virkelig ubehageligt. godt at de andre ikke kunne mærke at jeg ikke hade det så godt. og nu mens jeg skriver får jeg lyst til at skade mig selv virkelig meget. hvis jeg gør det så håber jeg at jeg kan få lidt ro på. når nu vil jeg prøve at ligge mig lidt.

det var bare en lille hurtig blog herfra.

sov godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *