efter 5 års forhold. så gik den ikke længere

efter 5 års forhold med kæresten er det nu slut. jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre lige pt. jeg havde ikke set den komme. at hun ikke ville mere. nu er der bare så mange ting jeg skal have taget stilling til. hvor skal jeg bo? skal det være i aalborg eller skal jeg flytte tilbage til sjælland? fordelen ved at blive boede i aalborg er at jeg kan få afklaret mit ressourceforløb. hvis jeg flytter tilbage til sjælland kan det komme til at betyde at de ikke kan nå at afklare mig på det år jeg har tilbage. og det kan betyde at de forlænger mit ressourceforløb. som jeg har skrevet i et andet blogindlæg var jeg til møde hos jobcenteret hvor det var meningen at jeg skulle have været ude og set en virksomhed i forhold til beskæftigelse/afklaringen. jeg valgte at aflyse alt da jeg slet ikke kunne overskue det pga. at hun var gået fra mig. heldigvis var kommunen rigtig forstålige og gik med til at udsætte det besøg som jeg skulle have været i torsdags. jeg skal til møde på jobcenteret her d. 10 september. hvor vi skal snakke om hvordan det er gået i forhold til alle de her ting der er sket med mit forhold. så det bliver spænende at se hvordan det kommer til at se ud.

nu er det gået et par dage siden vores brud. og selvom det er hårdt. så er det nok det bedste. vi levede mest som venner til sidst. og vi diskuteret rigtig meget. og der skulle ikke så meget til før bølgerne gik højt.

så den næste tid bliver meget hård at komme igennem. det jeg tænker meget om er de venner jeg har fået her i aalborg gennem min x kæreste. vil de droppe mig. nu hvor jeg ikke er sammen med hende mere. eller hvordan. det tænker jeg meget på. men det må tiden vise. jeg skal nok skrive her på bloggen hvordan det kommer til at gå mig. og hvor jeg flytter hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *