sådan gik det til mødet

her for nogen tid siden var jeg til møde hos jobcenteret sammen med en konsulent fra dansk bildesamfund. vi skulle snakke om hvad der skulle ske med mit ressourceforløb da jeg har været i det i ca 7 år og stadig ikke var blevet afklaret. og nu skulle der alså ske noget. da der er ca et år til at det slutter og om det skal forlænges eller om jeg skal have panssion eller have et flexjob. vi snakket om hvordan vi kunne komme videre så der ville ske noget. min sagsbehandler forslog at vi skulle prøve at kontakte en virksomhed som får penge for at afklare borger om hvad de kan og ikke kan. jeg ved ikke hvordan jeg har det med det. jeg kan godt mærke at det stresser mig meget. og det går mig meget på. men lad os nu se hvordan det kommer til at gå. jeg har endnu ikke været til samtale hos dem. men grunden kan du se i et nyere blogindlæg som ligger på bloggen. jeg tænker også meget på om de kan nå at afklare mig på et år. jeg er virkelig bange for at de bare forlænger det. og det kan jeg slet ikke rumme. for nu har jeg været i ressourceforløb i flere år. uden at der rigtigt er sket noget. og jeg er bare så bange for at de vil forlænge det. for så har jeg ikke en tidshorisont på hvornår jeg får en afklaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *