en af de dage hvor angsten bare fylder

klokken er lidt over ti og min bostøtte har lige været her. jeg måtte desværre sende hende ud af døren igen da jeg slet ikke havde noget overskud til det som vi skulle lave. jeg føler mig som et dårligt menneske fordi jeg at jeg ikke havde det overskud som der skulle til. lige nu har jeg bare lyst til at gå i seng igen. men det går bare ikke. for ellers ender det med at jeg ikke kan sove i aften. og det går jo ikke. for det er jo meningen at jeg skal til boksestævne i morgen. men kun hvis jeg har en bedre dag i morgen. ellers ender det jo med at jeg må aflyse. men det vil jeg jo bare ikke. får de regner jo med at jeg tager med. og jeg vil jo ikke skuffe dem. lige nu føler jeg mig bare rigtig træt. men det forstår jeg ikke ret meget af. for jeg gik jo tidligt i seng der i går. men det var virkelig svært at slå op hertil morgen. men op det kom jeg da. lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal give mig til. der er jo mange timer til at jeg kan tillade mig at gå i seng igen. lige nu er lysten virkelig stor til bare at gå i seng igen men den går ikke.

jeg håber meget på at jeg har noget mere overskud der i morgen. for det er jo rigtig fedt at være med til de der boksestævner. men når de vare over flere dage så syntes jeg at det er en hård omgang for mig. men det er de der jo ikke rigtigt noget at gøre ved.

jeg undskylder at dette blogindlæg ikke var så et positivt blogindlæg. men jeg havde bare brug for at komme ud med en masse som fyldte meget hos mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *