En god bowling tur

I går var vi nogen fra boafdelingen som var ude og bowle i valby. Vi startet med at mødes ude på rådhuspladsen ca kl 15:30 for at samle alle sammen og sikre at alle var der. Vi gik mod stationen kl 15:40 og fandt et tog mod valby. Da vi kom til valby efter en 20 minutter lang tog tur. Gik vi mod big bowl hvor vi skulle bowle og spise aftensmad bagefter. Da vi hade fundet sko og alle var klar. Fandt vi de tre baner som vi skulle spille på. Efter en times spil og masser skov. Skulle vi spise aftensmad. Vi fik byfè så vi kunne bare spise løs. Vi fik asiatisk mad det smagte virkelig godt. Her af måltidet fik jeg det dårliger og dårliger. Der begyndte at kommer ting i min mad og der smagte meget mærkeligt. Når jeg to det i min mund mærket jeg at der var levende ting inden i maden som bevæget sig. Det var virkelig ulekkert. Så det forhindret mig i at spise mere den dag. Da vi kom til valby station og hade fundet et tog og var på vej mod Hellerup fandt vi ud af at toget kørte til frederikssund. Selvom der stod noget andet. så først endte vi på hovedbangeåren derefter kørte toget tilbage igen. så det var virkelig noget pis. men vi fandt et andet tog og kom hjem. da jeg kom hjem var jeg godt nok træt da jeg ikke hade det så godt. så klokken var ikke meget over ni før jeg sov. men ellers en nogenlunde dag.

Posted from myAndroid and my PC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *