sidder med alle de tanker

Så sidder jeg her igen midt om natten med alt for mange tanker og stemmer, som jeg ikke ved hvor jeg skal gøre af det er virkelig frustrerende. de gør også at jeg ikke kan sove. jeg føler at jeg burde indlægges da jeg virkelig har det dårligt for tiden. alle mine stemmer driller mig og gør at jeg ikke er mig selv. jeg ved ikke hvordan jeg skal kunne håndtere det og afhjælpe det. problemet er at lige nu er jeg hjemme i Sorø. hvor jeg har alt min medicin med hjem. og et gør det bestemt ikke bedre. lysten til at tage det hele har virkelig været stor. men jeg har ikke gjort det endnu. men svært det er det at holde. men det er gået indtil nu. og det et godt syntes jeg da jeg hade det så dårligt sidst da gjorde jeg jo noget meget dumt som bestemt var noget lort. men sådan er det.  jeg vil snakke med dem inde på instituttet for at høre hvad der kan gøres. for stod det til mig så skulle jeg indlægges. for det tror jeg virkelig kan give mig ro. og måske kan det gøre at jeg kan få det bedre. men jeg ved det jo selvfølgelig ikke endnu. men det er noget jeg vil arbejde på. jeg håber bare at de er forstående og vil hjælpe mig. men det tror jeg nok de vil. jeg overvejer at skrive en mail til min psykiater om mine tanker for at se om hun er enig med mig i dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *