en hyggelig dag i går

i går stod dagen på hygge efter skole. jeg startet med at skulle ned og lave Jonas’s computer men jeg var i gang med det kon Jonas n ned og holdte mig med selvskab da han også skulle lave noget der nede. da jeg skulle spise kom jeg i snak med en af dem der er i praktik vil besluttet at gå ned i studiet da jeg skulle ned og kigge til Jonas j’s computer og se hvor langt den var nået. men vi sad der nede besluttet vi os for at indspille en sang. nu hvor vi hade udstyret til rådighed. det endte faktisk med at lyde pisse godt. det brugte vi nogen timer på at lave færdig.da vi var færdig nede i studiet vat vi lidt sultne så vi gik i seven. da vi kom hjem drak vi nogen øl. det vat mega hyggeligt. da jeg hade taget min medicin blev jeg meget træt så jeg gik i sen lidt for sent. så jeg kom sku ikke op i dag til tiden. så jeg gik glip af undervisningen. det var ikke så godt. men det går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *