En weekend som nu er gået

tredag da jeg fik fri to jeg til Slagelse da jeg skulle have sat min telefon over i mit navn. og sendt telefonen til rep da den har nye fejl. da jeg kom der ind mødtes jeg med min mor. når ja jeg fik jo så også lige nyt nummer. da alt det var lavet to jeg tilbage til instituttet for at slappe lidt af. for det har været en hård dag. lørdag da stod op spiste jeg morgenmad. dagen stod på afslapping. hen af dagen mødtes jeg med kevin da vi skulle lave hygge om aften med nogen øl og sådan. da jeg hade været i netto med kevin og købe øl skulle jeg se lidt tv og spise aftensmad. bagefter gik vi indtil mig og der sad vi rasten af aftenen. dagen efter stod jeg lidt sent op men op det kom jeg da. dagen brugte jeg bare på at slappe lidt af og hygge mig. det var en mega hyggelig weekend tak for en hyggeligt kevin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *