en lidt bedre dag i dag

her i dag går det lidt bedre end de sidste par dage. stemmerne er her jo stadigvæk men de er ikke så aktive hvilket er super dejligt. her senere i dag skal jeg over og spise hos min mor. hvilket jeg glæder mig meget til. ellers skal der ikke ske det store i dag. tror bare at jeg skal være herhjemme. så det er bare super dejligt. her i går lykkedes det mig faktisk at selv få bestilt kørsel til mit gruppeforløb. hvis jeg er super stolt over. nu håber jeg bare at det forbliver såden her. for så er det nemlig til at holde ud. jeg glæder mig til på mandag hvor jeg får en ny del til min computer. det ser jeg meget frem til. jeg er stadig lidt angst for det de gruppeforløb. men det er nok fordi at jeg ikke kender det så godt endnu. eller kender dem som er med i forløbet. men jeg er overbevist om at det nok skal komme til at gå godt. jeg syntes i tirsdags at det var lidt tungt at komme igennem. men det gik da. jeg er meget spændt på hvad der skal ske på tirsdag. det har jeg ikke fået at vide endnu. men lad os se hvad der nu kommer til at ske der på tirsdag i gruppeforløbet.

det er nemlig også på mandag at min bostøtte kommer på besøg. jeg er rigtig spændt på hvad vi skal lave der sammen med min bostøtte. men det er kun tiden der kan vise det.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

du må have en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *