En okay dag

I dag startet jeg ude hos mormor hvor jeg har været siden i går og holde fødselsdag som jeg skriv i sidste blog.  Da jeg var på vej på hjem ringet  min mor og sagde at en af mine venner var kommet og det hade jeg helt glemt og det var noget lort. Da jeg kom jeg hjem sad mig og kristoffer og rodet med computer. Da han to hjem begyndte jeg at pakke for jeg skulle tilbage på ibos. Da jeg sad i toget kom den værste tanke. Jeg hade glemt min medicin der hjemme det værste jeg nogensinde kunne gøre. Og nu ved jeg ikke hvordan jeg skal håndtere det eller klare det for den sags skyld. Så der kommer nok nogen blog indlæg om hvordan jeg har det. For det er nok den eneste løsning jeg kan finde for ikke at lave selvskade.

One Reply to “En okay dag”

  1. Så er det godt at du i stedet for at give efter for dine impulser til selvskade har skrevet nogle blog indlæg, så selvom du skrev at du ikke kunne håndtere den måde du følte på, så håndterede du det ved at skrive blog indlæg. Og det er mere konstruktivt end at skade sig selv. Så godt gået til dig søde! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *