tilbage på ibos igen

jeg glæder mig på en måde ikke fordi at jeg skal til at køre efter aldm skema og det er bare ikke til at rumme. især når jeg har glemt min medicin. jeg kan ikke tænke på andet fordi det betyder så meget for mig. jeg er nød til at tage hjem i morgen tidlig fordi jeg skal hente medicinen. men nu sidder jeg sammen kevin og jonas og jeg kan bare ikke sove fordi jeg ikke har det godt så jeg er nød til at være sammen med nogen fordi ellers går det galt. for jeg føler mig rastløs og jeg kan ikke overskue noget som helst. jeg ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg føler mig trist og ked af det. jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre. men jeg skriver et indlæg senere sov godt

One Reply to “tilbage på ibos igen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *