en rigtigt travl uge

her i denne uge har jeg nok af se til. det startet tidligt mandag morgen med at jeg skulle i praktik i it-afdelingen på min mors arbejde. vi mødte kl 07:00 og det var masser af arbejde at gå i gang med. jeg startet med at hilse på en af it medarbejderne. vi snakket om hvad jeg skulle lave om mandagen. han hade en masser pcer som skulles geninstalleres. hvilket jeg straks gik i gang med. der var så mange at jeg brugte en hel dag på at komme i gennem. næste dag skulle jeg også ned i it-afdelingen. og der forsat jeg med at geninstallere pc. det brugte jeg også den dag på. inden vi skulle hjem snakket vi om hvordan det var gået. og de var virkelig tilfredse. og de ville gerne have mig i flere dage. men da jeg skulle se på bosted de næste to dage kunne det desvære ikke lade sig gøre.  her i dag torsdag skulle jeg ud og se et bosted som ligger i Slagelse det hade jeg virkelig glædet mig til. da vi kom der ud blev i mødt af leder og vist nok et personale. vi startet med at gå ind på deres kontor og sidde og snakke omkring stedet. vi snakket om hvad jeg hade brug for og hvad de kunne tilbyde. jeg fortalte at jeg ikke ville bo på døgn institution da jeg hade gjort det hele mit liv. jeg fandt ud af at man faktisk kunne få si egen lejlighed. det syntes jeg var rigtigt fedt. de de snakkede også om at de hade en stemmehøregruppe. hvilket jeg virkelig godt kunne lide. de var også udannet til at takle folk med psykiske problemer hvilket jo er virkelig godt da det er det jeg har efterspurgt. da vi hade snakket i en times tid fik jeg en lille rundvisning. jeg så bl.a en af de lejligheder som man kunne leje. også så jeg jeg dere fælles områder. bostedet ligger i en virkelig flot natur. så det var virkelig dejligt at gå udenfor. i morgen skal jeg ud og se det bosted som ligger i næsteved. det skriver jeg en blog om i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *