Hvorfor kan jeg ikke sove

Nu ligger jeg så her under kugledynen og vender og drejer mig. Jeg kan slet ikke finde ro til at sove. Stemmerne larmer og gør at jeg føler mig virkelig trist. Jeg er kommet ind i en dårlig periode som jeg syntes har stået på virkelig længe nu. Selvom jeg har taget noget pn så føler jeg ikke at det virker endnu. Det er virkelig frustrerende. For hvis jeg ikke får sovet. Så kommer jeg nok ikke til undervisning lige som det er sket i dag. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre for at kunne finde ro. Jeg ville ønske at jeg kunne gøre noget så jeg kom til at sove. Jeg føler mig rastløs og kan mærke at jeg nok ikke kommer til at sove lige med det samme desværre. Jeg overvejer faktisk at tage en pn igen for at se om det virker.

Udgivet via WordPress til Android

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *